Flyttet

Amalie :

Jeg har da flyttet til tvillingen min sin blogg. Det er fordi Serine lurte på om jeg ville værme i bloggen hennes, og at jeg er litt lei av denne bloggen. Det betyr ikke at vi skal slutte på bloggen, det er bare at jeg tar en pause\blogger ikke så masse som jeg pleier og gjøre. Håper du kan lese bloggen til meg og Serine! 


Skal du lese bloggen ?

Snakkas!

Rhodos :-)

Marthe:
Hei, nå holder jeg å pakke til i morgen skal nemlig reise til Rhodos. Skal bli kjekt det, men det var litt trist på skolen i dag siden var
siste dagen min på barneskolen. Skal prøve og få blogget i Rhodos, men det er ikke sikkert. Blir der i 2 uker. Men ja nå må jeg nesten tilbake til bakingen.

 

♥♥♥

 

 

Kongeparken!

Amalie:

Heisann! I morgen skal jeg og klassen min til kongeparken. Vi skal møte på mega klokken 07.30, men jeg skal møte der klokken 07.00. Bussen går klokken 08.00, så kommer vi hjem igjen i ca. 19.00 tiden. Jeg skal ta med kamera, så det blir sikkert en del bilder. Det er både a- og b klassen, gleder meg kjempe masse! 


Skal du til kongeparken i morgen- eller i helgen?

Selskap

Marthe:

Hei, nå skal jeg i selskap om en liten time! :) Gleder meg kjempe mye.
Sorry for jeg ikke har blogget før nå, men i går var jeg i haugesund og skulle kjøpe fotballsko men neida de hadde
ikke størelsen min. Etter det kjørte vi inn til Sandvik siden vi orket ikke og kjøre hjem. Jeg skulle enkelig blogge der men nette klikket litt.
Selskaps outfit kommer senere.Hahha, smile :)

Om oss!

Hei, nå  skal vi fortelle litt om oss:

Marthe:

Jeg er 12 år snart 13. Jeg går på håndball og skal begynne på fotball. Jeg liker begge delene kjempe godt.
Jeg har 2 søsken en storebror og en lillebror. Jeg liker å være med venner på fritiden å gjøre andre ting. Jeg skal snart reise til Rhodos jeg reiser den 16. juni som er
om 9 dager. Jeg har enkelig ikke noe mer og skrive :-)

(Marthe)

 

Amalie:

Jeg heter da Amalie og er 13 år. Går i 7ende klasse på eide skole og skal begynne på stangaland ungdomsskole. Jeg går i korps, og jeg skal begynne på fotball sammen med Marthe. I fritiden er jeg med familien, venner... Kommer ikke til å blogge hver dag, men skal prøve så godt jeg kan. Når jeg blogger blir det som oftest lite tekst og bilder. Jeg har 4 undulater som heter Laura, Lauritz, Charlie og Chakki, i tillegg har jeg en tvilling som heter Serine. Lurer du på noe, send inn spørsmål!(Amalie)

Bilder av begge oss :Vi blir kjempe glad om du kan lese bloggen, gjerne legg igjen en liten kommentar! Kommenterer som oftest tilbake :-)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012


Bilder
Blogg
Ferie
Innkjøp
Konkurranser
Må gjøre video
Outfit\antrekk
Overnatting
Photoshoot

bilde
hits